BSCL

Покана

Скъпи приятели и колеги,

Щастливи сме, че за поредна година имаме удоволствието да Ви поканим на предстоящата конференция MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology 2023, която ще се проведе в периода 30 ноември – 3 декември 2023 г., в Гранд Хотел Пловдив.
Тази година ще бъде по-специална, тъй като заедно ще отбележим първия юбилей на конференцията. За тези 10 години MedicRON се утвърди като ежегодно събитие, чиято мисия е да обедини усилията на специалисти в областите Ревматология, Онкология и Неврология от цялата страна, да посрещне интереса и нуждите от нови знания на своите участници и да подпомогне подобряването на практиката в бъдеще.
Подготвили сме интригуваща и разнообразна програма с актуални теми, която да даде възможност за споделяне на идеи, решения и опит, а водещите медицински компании ще предложат нови технологични и фармацевтични достижения. Вярваме, че тази комбинация от практически прогрес и научно усъвършенстване е възможна чрез обединени общи усилия. Ще се радваме да Ви посрещнем отново в Пловдив и заедно да отбележим юбилейната конференция!

С уважение,

Акад. Ив. Миланов
Проф. Г. Куртева
Проф. Р. Рашков